Organiseren jullie wijndegustaties?

Wij onderhouden zeer nauwe contacten met onze restaurantpartners en staan hen met raad en daad bij om uw nieuwsgierigheid naar deze wijnen te bevredigen. Regelmatig organiseren wij bij hen of op een andere locatie gelegenheden om onze wijnen te ontdekken. Uiteraard staan wij ook voor uw voorstellen en/of suggesties open en kunnen wij uw 'degustatie-op-maat' organiseren.
Voor privédegustaties bij u thuis kan u ons contacteren om een afspraak te maken.

Kunnen we onze huwelijkslijst bij Wijnen Pêtre leggen?

Absoluut, wij begeleiden u doorheen de keuze van wijnen voor het aanleggen van uw huwelijkslijst.

Wanneer wordt onze aangekochte wijn geleverd?

Alle bevestigde bestellingen worden met de nodige spoed uitgevoerd. De leveringstermijnen worden echter enkel bij wijze van inlichting verstrekt? 

Wij bieden gratis levering aan binnen België voor alle orders boven een bedrag van 200 euro incl. BTW, behoudens anders overeengekomen. Voor orders onder het minimumbedrag rekenen wij een transportvergoeding van 8 euro aan of verwijzen wij door naar de tarieven van onze externe transportpartner. 

In welke hoeveelheid kunnen de wijnen aangekocht worden?

Voor veel wijnen is het mogelijk om per fles aan te kopen. Dit staat steeds aangegeven bij het product in de webshop. Aarzel niet om contact op te nemen indien u hieromtrent met vragen zit.

Voorzien jullie geschenkverpakkingen voor wijn?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van geschenkpakketten en relatiegeschenken op maat! U stelt zelf uw wijnpakket samen volgens uw smaak en uw budget. We bieden luxeverpakkingen aan per 1, 2, 3, 6 en 12 flessen.

Nog vragen?

grapes

A glass of wine won't give you all answers
but it will help you forget some questions

Schrijf je in op onze nieuwsbrief